REN Projects

REN Projects staat voor Radicaal Energie Neutraal. Met 35 jaar ervaring en een toekomstgerichte visie leggen we als innovatieve projectontwikkelaar 100% de focus op energiezuinig en comfortabel wonen. We bouwen met oog voor duurzaamheid en implementeren doordachte technieken en apparatuur om te voldoen aan de huidige en toekomstige energiewetgeving. Zo geniet u van optimaal en energiezuinig wooncomfort.

Renprojects calimerogroup banner02

Facts & figures

Radicaal Energie Neutraal

Welkom in 2030!

Duurzaam en betaalbaar bouwen met REN Projects
Zowel landelijk als stedelijk ontwikkelt REN Projects futureproof woonprojecten op mensenmaat met een extreme focus op wooncomfort en energiezuinigheid. Niet zomaar doordeweekse woningen, maar steeds apart en uniek. Elke woning van REN Projects staat voor een intelligente investering met zekere meerwaarde op termijn.

REN Projects wil de wetgever én de consensus over energiezuinig wonen steeds een stap voorblijven.

Niet voor niks staat de ‘REN’ in de naam voor ‘Radicaal Energie Neutraal’. REN Projects bouwt vandaag woningen die reeds aan de normen en doelstellingen van 2030 beantwoorden.

Bouwen voor mensen door mensen

REN Projects staat voor duurzame vastgoed- en projectontwikkeling met een visie.

Bij REN Projects ontwikkelen we vastgoedprojecten, waarbij we zowel de – milieu, sociale en economische aspecten in het volledige proces betrekken. Het doel is om projecten te creëren die zowel economisch rendabel zijn als bijdragen aan een duurzame en verantwoorde toekomst.