Renoffice

Renoffice heeft 35 jaar ervaring met renovaties. Jaarlijks brengen ze in heel Vlaanderen 300 renovatieprojecten tot een goed einde. Dankzij deze expertise weten ze perfect wat nodig is om een project in goede banen te leiden. Via hun bewezen methodiek zorgen ze voor een transparante en professionele werfopvolging, ter bewaking van kwaliteit en ieders budget!

Renoffice calimerogroup banner

Facts & figures

 • JAAR VAN OPRICHTING

  1999

 • JAAR VAN PARTICIPATIE

  2022

 • HQ

  KORTRIJK

 • OMZET

  +2,7M EUR

 • WEBSITE

  www.renoffice.be

Renoffice en Calimero group

Team van specialisten

Renoffice is een team van gespecialiseerde vakmensen uit alle sectoren van de bouw- en renovatiewereld, dat zorgt voor een perfecte coördinatie en uitvoering van uw renovatie.

Dit voor zowel particulieren als bedrijven die wensen te verbouwen in Vlaanderen !

Partner in vlot renoveren

Het Renoffice team is beschikbaar om uw project te bespreken, uw vragen te beantwoorden en u te adviseren.

Alle aannemers waar wij mee samenwerken moeten beantwoorden aan vooropgestelde criteria. Zo zijn wij zeker dat zij financieel gezond zijn en op het vlak van verzekeringen, registratie, kwaliteit, enz., maar dat ze ook het nodige in huis hebben om kwaliteit te leveren.

Transparantie dragen we hoog in het vaandel: wij treden op als jouw tussen- en contactpersoon voor het hele renovatieproject. Wij brengen jouw wensen over op het renovatieteam en zien er op toe dat iedereen op dezelfde golflengte zit.