Vanden Borre Kitchen Roeselare

Vanden Borre Kitchen is de specialist in inbouwkeukens. Het merk, dat een breed gamma producten aanbiedt tegen onklopbare prijzen, is het resultaat van een dubbele expertise: die van de FBD-groep, de eerste Europese franchisegever van de keuken branche, en Vanden Borre, een referentie op het gebied van audio, multimedia en huishoudtoestellen.

Vanden borre kitchen roeselare calimerogroup

Facts & figures

Bringing your business to the next level

Ruim een jaar geleden startte Henry Maebe als franchisenemer bij Vanden Borre Kitchen. Intussen is hij met zijn zaak in Roeselare klaar voor een volgende stap. In een regio waar een sterke concurrent tot nu toe de plak zwaaide, wil hij zo snel mogelijk zijn marktaandeel vergroten. Hij koos ervoor om dit niet alleen te doen, maar samen met het team van Calimero Group.

Vanden Borre Kitchen Roeselare gelooft alvast heilig in zijn eigen aanpak, zijn ‘interne keuken’ zeg maar. Henry Maebe: “We doen alvast niet mee aan de vaak misleidende politiek van kortingen en gratis toestellen. In plaats daarvan stellen we steeds een transparante ‘laagste all-in prijsgarantie’ voor op vlak van de noodzakelijke keukenconfiguratie en -toestellen. Elk project werken we 100% gepersonaliseerd uit in functie van de individuele klant.

Lees het verhaal hier van Henry Maebe