Logo Calimero
Calimero icon

Qspot en Calimero Group

In 2015 richtte Glen Vandersnickt Qspot op, een vastgoedkantoor gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van residentieel, nieuw, investerings- en bedrijfsvastgoed. Met een 12-koppig multidisciplinair team van erkende vastgoedmakelaars & -adviseurs en hooggekwalificeerd administratief personeel stelt het kantoor alles in het werk om kopers en verkopers professioneel te begeleiden bij een succesvolle verkoop, aankoop en (ver)huur.

Expertise op maat van het bedrijf

Bestuurder Glen Vandersnickt: “Ik kwam in contact met Gino Lippens van Calimero Group via enkele vennootschappen waarin we samen actief zijn. Toen Qspot onlangs een participatie nam in Albert Vastgoed, kreeg ik de kans om 40 medewerkers en 10 kantoren te omkaderen. Een mooie uitdaging waarbij bepaalde extra professionele ondersteuning zeer welkom is. Calimero maakt voor ons het verschil doordat we enerzijds gespecialiseerd HR- en financieel advies à la carte in huis kunnen halen, volledig volgens onze wensen en noden. Anderzijds kunnen wij de loonkosten drukken omdat we hierdoor geen extra mensen moeten aanwerven.

Ondersteuning à la carte

Als kleine KMO hebben we niet de middelen en ruimte om fulltime een HR-manager in dienst te nemen en een facturatiedienst op poten te zetten, al hebben we deze wel nodig voor onze dagelijkse werking. Op Calimero kunnen we een beroep doen wanneer en hoelang het nodig is. Ze springen bij op het moment dat het voor ons nodig is: handig!

Bloeiende samenwerking

Eens we verder groeien, kan het best zijn dat we in-house zelf de diensten zullen uitrollen waarvoor we momenteel nog Calimero inschakelen. Marketing, HR, … Eventueel in samenspraak met hen. Het contact en de communicatie verlopen alvast zeer goed dus we zijn benieuwd wat de toekomst brengt!

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info