Henry Maebe

Ruim een jaar geleden startte Henry Maebe als franchisenemer bij Vanden Borre Kitchen. Intussen is hij met zijn zaak in Roeselare klaar voor een volgende stap.In een regio waar een sterke concurrent tot nu toe de plak zwaaide, wil hij zo snel mogelijk zijn marktaandeel vergroten. Hij koos ervoor om dit niet alleen te doen, maar samen met het team van Calimero Group.

Getuigenis calimerogroup Henri Maebe

“Ik was niet enkel op zoek naar financiële ademruimte om mijn groeiplannen te kunnen realiseren. Kunnen voortbouwen op de expertise van anderen was minstens even belangrijk. En beide vereisten konden ingevuld worden door Calimero Group”

Vanden Borre Kitchen Roeselare en Calimero Group

Valkuilen vermijden

Henry Maebe: “Als zelfstandig franchisenemer moeten we uiteraard een aantal bindende corporate regels volgen. Op vlak van regionale marketingaanpak krijgen we echter een ruime mate van vrijheid. Ik had Gino Lippens van Calimero Group eerder al ontmoet, maar leerde hem pas echt goed kennen tijdens een managementopleiding. Met zijn nuchtere kijk en hands-on mentaliteit als ervaren ondernemer wist hij me te verrassen. Gino heeft er zelfs een persoonlijke missie van gemaakt om collega-ondernemers te behoeden voor bepaalde valkuilen waar hij zelf vroeger ingetrapt is.

Expertise en netwerk

Henry Maebe: “Ik was niet enkel op zoek naar financiële ademruimte om mijn groeiplannen te kunnen realiseren. Kunnen voortbouwen op de expertise van anderen was minstens even belangrijk. En beide vereisten konden ingevuld worden door Calimero Group. Met hun team en hun netwerk vullen ze mij perfect aan als strategische sparring partner. Hun vertrouwen in mijn plan kwam tot uiting via een financiële participatie vanuit Calimero Group. De samenwerking is nog zeer pril, waardoor het nog te vroeg is om nu al over concrete resultaten te kunnen spreken. Het wederzijds vertrouwen is echter zeer groot en daar draait het in eerste instantie om”.

‘Interne keuken’

Vanden Borre Kitchen Roeselare gelooft alvast heilig in zijn eigen aanpak, zijn ‘interne keuken’ zeg maar. Henry Maebe: “We doen alvast niet mee aan de vaak misleidende politiek van kortingen en gratis toestellen. In plaats daarvan stellen we steeds een transparante ‘laagste all-in prijsgarantie’ voor op vlak van de noodzakelijke keukenconfiguratie en -toestellen. Elk project werken we 100% gepersonaliseerd uit in functie van de individuele klant.

Op de hoogte blijven? Volg ons op onze sociale media!