Nikolaas Talpe

“Jouw partner in vlot renoveren”, zo luidt de slogan van Renoffice. “We ontzorgen de klant bij het renoveren van hun woning of appartement” geeft Nikolaas Talpe aan, als CEO bij Renoffice.

Dankzij een sterk en ervaren team gecombineerd met een uniek online platform waarop projecten van A tot Z worden begeleid, is het de bedoeling om renoveren toegankelijk te maken voor een breed publiek.

Getuigenis calimerogroup Nikolaas Talpe

“Als je handen tekort komt, is het zeer handig om op de “flexibele” handen van Calimero een beroep te kunnen doen, zonder onmiddellijk full time iemand te moeten aanwerven.”

Het bedrijf Renoffice

Renoffice trok mijn aandacht door het unieke en sterke concept. Veel mensen hebben noch de kennis noch de tijd om een renovatieproject te doorstaan. Door het concept van Renoffice wordt renoveren toegankelijker en transparanter. De klanten van Renoffice krijgen een duidelijk zicht op de planning en op de kosten. Twee belangrijke factoren die vaak hekelpunten zijn bij residentiële renovatieprojecten”, aldus Nikolaas in een reactie. “Daarbij komt dat de diverse media berichten over een achteruitgang van de nieuwbouwmarkt terwijl de renovatiemarkt in de lucht zit, gestimuleerd door overheidsinitiatieven zoals de voordelige renovatielening. Er zijn nog heel wat panden in België die toe zijn aan een opfrissing of een grondige renovatie.”

Renoffice en Calimero Group

De krachten bundelen

“Met Calimero Group kunnen we groeien, zonder meteen extra mensen aan te werven. We merken dat we al snel handen te kort hebben. Dit door de vele nieuwe projecten en dankzij de naamsbekendheid van Renoffice. Het renoveren zit in de lift, en daar willen we maximaal op inzetten. Het is handig om op de ‘flexibele’ handen van Calimero group een beroep te kunnen doen. Ons doel met Renoffice is gestage groei te blijven generen over de komende jaren met een solide basis en een sterk team.”

Wens je meer info om een Calimero te worden?