Logo Calimero
Calimero icon

Groeikapitaal - ook voor u ?

Groeikapitaal is kapitaal dat gebruikt wordt om uw bedrijf naar een volgende ondernemingsfase te helpen. Dit zorgt er echter voor dat u als ondernemer financiering ontvangt om uw bedrijf te laten groeien. Hiervoor bestaan er vele financiële instellingen die u daarbij kunnen helpen.

De next-step

In de groeifase is er een stabiele basis in uw bedrijf neergezet, maar het is duidelijk de tijd voor de next-step. Er wordt wel winst gemaakt, maar om de volgende stap te zetten is groeikapitaal nodig. Het groeikapitaal wordt dan verstrekt door andere partijen zoals informal investors, participatiemaatschappijen of particulier venture capital.

Wat te doen met groeikapitaal?

Groeikapitaal zorgt ervoor dat uw bedrijf de volgende fase in de ondernemingscyclus kan bereiken. Dit kapitaal wordt veelal door diverse investeerders ingebracht. Maar wat doen de meeste ondernemers met het groeikapitaal om de groei te realiseren?

  • Opschalen van marketing en sales kanalen.
  • Professionaliseren van het team en de organisatie
  • Verbeteren van de operationele efficiëntie en digitalisering van processen.
  • Verbreden van de inkomstenstroom door nieuwe markten te openen of het bedrijf te internationaliseren.
  • Versterken van de rapportering infrastructuur en financiële slagkracht van de organisatie.

Wat biedt Calimero Group?

Als investeringsgroep bieden we beloftevolle KMO’s een hybride ondersteuning. We participeren in uw bedrijf dmv groeifinanciering. Daarnaast gaat Calimero Group actief uw bedrijf adviserend en operationeel ondersteunen. Het eigen team van experten, op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing zullen in-house opereren en meewerken aan uw groeiverhaal.

Voordelen voor u als ondernemer?

Calimero Group biedt u met deze 2 steunmiddelen de unieke kans op een duurzaam groeiverhaal. Uw bedrijf zal op deze manier sneller groeien en de waarde ervan verhogen. Samen met u en ons team gaan we aan de slag om het succes van uw bedrijf verder uit te bouwen.
Klaar voor de volgende stap? Contacteer ons.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info