Logo Calimero
Calimero icon

Bringing your business
to the next level

Calimero staat beloftevolle KMO’s bij met de juiste mensen en middelen

Heb je als beloftevolle ondernemer nood aan duurzame ondersteuning op vlak van HR, Finance, Legal of Marketing? Zoek je een investeerder die meer aanbrengt dan louter financiële middelen? Maak dan kennis met Calimero Group, een investeringsgroep die dankzij managementdiensten en participaties zorgt dat kleine bedrijven sneller hun ‘next level’ bereiken.

Veel ondernemers denken: “had ik naast financiële middelen ook een HR-manager, een CFO, een bedrijfsjurist en een marketing manager, ik zou mijn ambitieuze doelstellingen veel sneller bereiken”. Maar een volledig managementteam is geen optie voor een kleine onderneming. Met Calimero Group haal je die morgen in huis!

“ Ik was niet enkel op zoek naar financiële ademruimte om mijn groeiplannen te kunnen realiseren. Kunnen voortbouwen op de expertise van anderen was minstens even belangrijk. En beide vereisten konden ingevuld worden door Calimero Group. ”

Henry Maebe (lees getuigenis)

Als investeringsgroep bieden we beloftevolle KMO’s een hybride ondersteuning. We participeren in je bedrijf om onze betrokkenheid hard te maken én we bieden een eigen team experten aan op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel ondersteunen bij je groeiverhaal.

Ben jij een gedreven, ambitieuze ondernemer die een doorontwikkeld businessmodel naar een hoger niveau wil brengen? Dan zijn wij geïnteresseerd in jouw verhaal. We zoeken beloftevolle winstgevende ondernemingen met een bewezen businessmodel die een tekort hebben aan middelen en mensen om hun bedrijf op eigen kracht naar een hoger niveau te tillen.

Wil je sneller groeien? Wil je de winstgevendheid en het rendement van je bedrijf fors opkrikken? Zoek je middelen om je portfolio uit te breiden of om nieuwe markten te betreden in functie van groei of winstgevendheid? Dan is het een goed idee om de inbreng van een investeringsgroep te overwegen.

Zoek je meer dan financiële middelen? Heb je behoefte aan een permanent klankbord op vlak van Finance, HR, Legal of Marketing? Een klankbord dat ook mee zijn schouders zet onder jouw plannen? Dan biedt Calimero Group je een unieke kans om je dromen sneller waar te maken. Meld je hieronder aan, dan nemen we spoedig contact met je op.

Contacteer ons
Deze website maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen, stemt u in met ons cookie-beleid. Meer info