OPERATIONELE ONTZORGING

Management

Groeien, van beloftevol tot succesvol. Daarvoor staan wij! Dankzij de juiste mensen, onze ruime ervaring en extra middelen.

Bij ons kan je terecht voor de meest betrokken ondersteuning. En dat maken we ook hard! Want als investeringsgroep draait het bij ons niet enkel om een financiële participatie. Je kan bij ons ook terecht voor een eigen managementteam dat jou adviserend en operationeel ontzorgt met HR, Finance, Legal en Marketing.

Calimero Group Team

Lange termijn

Deze tweeledige aanpak bewijst hoe hard we het menen om jouw beloftevolle kmo naar de next level te brengen. We adviseren en participeren in de belangrijkste processen. Daar waar jouw kmo de meeste hulp nodig heeft. Dit kan gaan van een eigen HR-manager tot juridisch advies of extra marketingcampagnes. Door deze toevoeging en het bundelen van expertises, realiseren we vooruitgang. Stabiel en op lange termijn.

Calimero 7

Ik was niet enkel op zoek naar financiële ademruimte om mijn groeiplannen te kunnen realiseren. Kunnen voortbouwen op de expertise van anderen was minstens even belangrijk. 

HENRY MAEBE - VANDEBORRE KITCHEN

Groeien doe je niet alleen

Als investeringsgroep bieden we beloftevolle KMO’s een hybride ondersteuning. We participeren in je bedrijf om onze betrokkenheid hard te maken én we bieden een eigen team experten aan op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel ondersteunen bij je groeiverhaal.

Ontdek het team
Calimero Group Management

Lees de groeiverhalen van onze Calimero's

Getuigenis calimerogroup Gino Lippens

Lees getuigenis

Gino Lippens

Oprichter Calimero Group

Getuigenis calimerogroup Henri Maebe

Lees getuigenis

Henry Maebe

CEO bij Vanden Borre Kitchen Roeselare

Getuigenis calimerogroup neves

Lees getuigenis

Alain Langerock & Frederick Snoeck

Zaakvoerders Neves

Waarom Calimero

Calimero Group is een solide investeringsgroep dat groeikapitaal verstrekt. Een investeringspartner met kapitaal en knowhow.

Onze missie is Vlaamse kmo’s doen groeien. Onze eigen economie steunen. En vooral ook beloftevolle ondernemers hun dromen laten realiseren. We participeren in beloftevolle KMO’s die willen groeien.

We bieden een eigen team aan van experten, op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel bijstaan bij je groeiverhaal.

Calimero Group maakt dat jij, als ondernemer, je kan concentreren op de kerntaken waar je sterk in bent (en dat je op andere vlakken kan terugvallen op een pool van experten.

Heb je de ambitie om een snelle groeisprong te maken? Geen zin om tijd te verliezen door typisch groeiproblemen en fouten?