CALIMERO GROUP

Groeikapitaal voor kmo's

We investeren in de groei van kleine en middelgrote bedrijven die leider willen worden in hun sector.

Calimero Group is een strategische partner die financiële middelen en management oplossingen aanbiedt aan beloftevolle ondernemingen.

Wil je sneller groeien? Wil je de winstgevendheid en het rendement van je bedrijf fors opkrikken? Zoek je middelen om je portfolio uit te breiden of om nieuwe markten te betreden in functie van groei of winstgevendheid?

Laten we kennismaken
Calimerogroup over ons team

Hoe gaan we te werk?

We combineren kapitaal met onze expertise en ervaring om bedrijven te helpen groeien om hun ‘next level’ te realiseren.

Onze investeringsgroep beschikt over een solide financiële basis, waardoor we in staat zijn om substantiële investeringen te doen in veelbelovende ondernemingen. We streven ernaar om waarde toe te voegen aan onze ‘Calimero’s’ door niet alleen financiële steun te bieden, maar ook actief betrokken te zijn bij hun groei en ontwikkeling.

Calimerogroup bringing your business to the next level

Samenwerken met Calimero Group betekent operationele ontzorging en expertise van een ervaren team.

GINO LIPPENS - CEO CALIMERO GROUP

Om goed te groeien, is meer nodig dan financiële middelen

Onze focus ligt bij het opbouwen van sterke partnerships met ondernemingen, door niet alleen financiële steun te bieden maar ook door nauw samen te werken om voor elke Calimero zijn doel te bereiken. Zo bereiken we succes op lange termijn.

Als investeringsgroep bieden we beloftevolle KMO’s een hybride ondersteuning. We participeren in je bedrijf om onze betrokkenheid hard te maken én we bieden een eigen team experten aan op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel ondersteunen bij je groeiverhaal.

Meer over onze management oplossingen
Calimero 96

Deze kmo's konden succesvol groeien dankzij Calimero

Waarom Calimero?

Calimero Group is een solide investeringsgroep dat groeikapitaal verstrekt. Een investeringspartner met kapitaal en knowhow.

Onze missie is Vlaamse kmo’s doen groeien. Onze eigen economie steunen. En vooral ook beloftevolle ondernemers hun dromen laten realiseren. We participeren in beloftevolle KMO’s die willen groeien.

We bieden een eigen team aan van experten, op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel bijstaan bij je groeiverhaal.

Calimero Group maakt dat jij, als ondernemer, je kan concentreren op de kerntaken waar je sterk in bent (en dat je op andere vlakken kan terugvallen op een pool van experten.)

Ambitie om te groeien met jouw onderneming? Wij helpen je graag!