Groeikapitaal voor je KMO, meer dan alleen geld!

Zoek je meer dan financiële middelen voor je bedrijf? Heb je behoefte aan een permanent klankbord op vlak van Finance, HR, Legal of Marketing? Een klankbord dat ook mee zijn schouders zet onder jouw plannen? Dan biedt Calimero Group je een unieke kans om je dromen sneller waar te maken.

Calimero group groeikapitaal voor je KMO

We lift you up to the next level

Groeikapitaal voor de volgende stap:

Om door te groeien naar een volgende fase, kan groeikapitaal je helpen. Met de nodige financiering, kan je nieuwe kansen realiseren om je bedrijf naar een volgende fase te brengen. Door middel van een kapitaalinjectie is het mogelijk om te investeren voor de toekomst van uw onderneming. Door de juiste investeringen kunt u doorgroeien en meer winst maken.

Groeikapitaal kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. De financiering kan dienen voor je bedrijfsuitbreiding, zoals een grotere huisvesting en meer personeel. Maar om ambitieuze groeiambities waar te kunnen maken, is er meer nodig dan kapitaal alleen.

Waarom Calimero Group?

Als KMO kan je wel groot denken, maar om groot(s) te worden heb je een stevige organisatie nodig. Bij Calimero Group hechten we evenveel belang aan de participatie als aan de ondersteuning die we aan bedrijven geven. We staan onze KMO’s continu bij op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing die jou adviserend en operationeel ondersteunen bij je groeiverhaal.

De extra’s?

Bij Calimero Group versterken we je KMO met de juiste mensen, in-house. Je krijgt er een geschikte managementstructuur, gelijkwaardig zoals bij een middelgroot tot groot bedrijf, zonder dat je meteen een HR, Marketing, of Finance manager hoeft aan te werven. Zo maken we kleine bedrijven groot(s). We werken van binnen uit. We create small giants.

Plan je afspraak