Groeien, van beloftevol tot succesvol. Daarvoor staan wij! Dankzij de juiste mensen, onze ruime ervaring en extra middelen.

Bij ons kan je terecht voor de meest betrokken ondersteuning. En dat maken we ook hard! Want als investeringsgroep draait het bij ons niet enkel om een financiële participatie. Je kan bij ons ook terecht voor een eigen managementteam dat jou adviserend en operationeel ontzorgt met HR, Finance, Legal en Marketing.

“ Ik was niet enkel op zoek naar financiële ademruimte om mijn groeiplannen te kunnen realiseren. Kunnen voortbouwen op de expertise van anderen was minstens even belangrijk. En beide vereisten konden ingevuld worden door Calimero Group. ”

HENRY MAEBE (Lees getuigenis)

Calimerogroup over ons team

Bringing your business to the next level

Deze tweeledige aanpak bewijst hoe hard we het menen om jouw beloftevolle kmo naar de next level te brengen. We adviseren en participeren in de belangrijkste processen. Daar waar jouw kmo de meeste hulp nodig heeft. Dit kan gaan van een eigen HR-manager tot juridisch advies of extra marketingcampagnes. Door deze toevoeging en het bundelen van expertises, realiseren we vooruitgang. Stabiel en op lange termijn.

Onze missie is namelijk Vlaamse kmo’s doen groeien. Onze eigen economie steunen. En vooral ook beloftevolle ondernemers hun dromen laten realiseren. Want het ondernemers-DNA dat heb je of heb je niet. Maar ervaring en expertise, dat bouw je op. Helaas falen of blijven te veel kmo’s net door een te kort aan dat laatste hangen.

Heb je de ambitie om die groeisprong veel sneller te maken? Geen zin om tijd te verliezen door typisch groeiproblemen en fouten? Nood aan extra kapitaal? Laat je dan begeleiden door het beproefd team van Calimero Group! En samen maken we van jouw verhaal een succes.

Contacteer ons
Calimerogroup bringing your business to the next level

Maak kennis met ons team


Bedrijven bijstaan in hun groei, dat is onze passie.

Ons team gaat daarom steeds actief en betrokken te werk, met een aanstekelijk enthousiasme en de vereiste professionaliteit.

Interesse om ons team te versterken?