Upflow

Desmyttere is opgericht in 1995 door Peter Desmyttere, een graficus en marketeer. Als grafisch buro was het toen gespecialiseerd in communicatie voor vastgoedmakelaars en bouwbedrijven. Hun succesvolle multimediaal marketingconcept voor vastgoedmakelaars werd in 2003 verkocht aan Roularta Media Group, die het integreerde in EasyImmo.be (het huidige ImmoVlan.be).

Vanaf 2005 is het bedrijf zich gaan specialiseren in het adviseren van ondernemers en KMO's die hun businessmodel, communicatieplan of marketingplan willen schrijven of optimaliseren. Desmyttere was toen het eerste marketingadviesbureau in Vlaanderen, de eerste die zich exclusief ging wijden aan het begeleiden van ondernemers en KMO's op vlak van marketingstrategie. Op vandaag is het nog steeds dé referentie voor ondernemers en KMO's die een strategisch klankbord zoeken bij het lanceren van nieuwe producten en diensten, het betreden van nieuwe markten, het uitrollen van een groeistrategie of het herpositioneren van de onderneming.

Desmyttere marketing calimerogroup

Facts & figures

Een verhaal van marketing en ondernemerschap

Zoals freelancers, maar dan anders

Desmyttere is nu een marketingbureau dat “ergens tussen de freelancer en het gespecialiseerde bureau zit”, legt de marketeer uit. “Continuïteit is erg belangrijk in marketing, dus dat is het eerste waar we voor zorgen: dat het bedrijf regelmatig nieuwe content heeft, een nieuwe campagne, of wat dan ook, en dat het vooral continu gebeurt. Niet nu eens en dan eens, niet op projectbasis, maar langdurig. We zorgen ervoor dat het nooit stilvalt.”