Groeien, dat doe je niet alleen!

Bedrijven die groeien zijn essentieel voor onze economie. Maar groeien is een proces van vallen en opstaan. Bent u de opstartfase voorbij en klaar voor de volgende stap in uw business verhaal? Ben je een typische Vlaamse KMO met ambitie?

Calimero 32

Bij Calimero Group zetten we graag onze schouders onder de motor van onze eigen economie. We vinden het belangrijk om samen te werken aan uw groeiverhaal. Met onze in-house expertise bieden we de nodige ondersteuning voor wat echt van belang is voor jouw bedrijf.

Lees hier het verhaal van Gino Lippens

Samen bereiken we meer

Tegenwoordig zijn er ontzettend veel mogelijkheden om financiële steun te verkrijgen.
Maar is dit altijd wel de duurzame optie? Door steeds dezelfde fouten te maken en de nodige ondersteuning missen, blijven juist heel vaak bedrijven vasthangen in de opstartfase.

De structuur van Calimero Group is dan ook anders dan bij de klassieke investeringspartijen, waar bijna alles rond het financiële verhaal draait.

Financiering en management staan vandaag centraal bij de verdere ontwikkeling van uw bedrijf.

Als investeringspartner van kleine en middelgrote bedrijven helpt Calimero Group graag bij het beantwoorden van deze vragen. We gaan samen met u op zoek naar groeikansen en zorgen er met onze expertise en oplossingen voor dat uw bedrijf steeds op volle kracht draait. Want samen werken is de start van samen groeien.

Overtuigd? Contacteer ons.