Groeikapitaal - ook voor jou?

Wat verstaan we daaronder? Groeikapitaal is kapitaal dat gebruikt wordt om je bedrijf naar een volgende ondernemingsfase te helpen. Dit zorgt er echter voor dat je als ondernemer financiering ontvangt om jouw bedrijf te laten groeien. Hiervoor bestaan er vele financiële instellingen die je daarbij kunnen helpen.

Nieuws calimerogroup groeikapitaal ook voor jou

De next-step

In de groeifase is er een stabiele basis in je bedrijf neergezet, maar het is duidelijk de tijd voor de next-step. Er wordt wel winst gemaakt, maar om de volgende stap te zetten is groeikapitaal nodig. Het groeikapitaal wordt dan verstrekt door andere partijen zoals informal investors, participatiemaatschappijen of particulier venture capital.

Wat te doen met groeikapitaal?

Groeikapitaal zorgt ervoor dat je bedrijf de volgende fase in de ondernemingscyclus kan bereiken. Dit kapitaal wordt veelal door diverse investeerders ingebracht. Maar wat doen de meeste ondernemers met het groeikapitaal om de groei te realiseren?

  • Opschalen van marketing en sales kanalen.
  • Professionaliseren van het team en de organisatie
  • Verbeteren van de operationele efficiëntie en digitalisering van processen.
  • Verbreden van de inkomstenstroom door nieuwe markten te openen of het bedrijf te internationaliseren.
  • Versterken van de rapportering infrastructuur en financiële slagkracht van de organisatie.

Wat biedt Calimero Group?

Als investeringsgroep bieden we beloftevolle KMO’s een hybride ondersteuning. We participeren in uw bedrijf dmv groeifinanciering. Daarnaast gaat Calimero Group actief uw bedrijf adviserend en operationeel ondersteunen. Het eigen team van experten, op vlak van HR, Finance, Legal en Marketing zullen in-house opereren en meewerken aan uw groeiverhaal.

De voordelen voor jou als ondernemer?

Calimero Group biedt je met deze 2 steunmiddelen de unieke kans op een duurzaam groeiverhaal. Uw bedrijf zal op deze manier sneller groeien en de waarde ervan verhogen. Samen met u en ons team gaan we aan de slag om het succes van uw bedrijf verder uit te bouwen.
Klaar voor de volgende stap? Neem dan contact met ons op.